Luxor Alicante 1450 WH Intellect + система включення витяжки від запаху та тепла білий

Новый товар

Тип корпусу/монтажу: похилий/настінний;

Ширина: 60 см;

Управління: сенсорне;

Продуктивність (м3/год): 1450;

Швидкостей: 3;

Матеріал/колір: склокераміка/білий;

Периметральне втягування;

Підсвічування;

Максимальний рівень шуму (дБ): 42 (виведення через пластиковий короб);

Виробництво: Німеччина;

Гарантія офіційна 12 місяців

Подробнее

89 Товары

суммарный рейтинг суммарный рейтинг:

0 1 2 3 4
5,00/5 - 2 отзывы

рейтинги просмотра
0 1 2 3 4 2
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  добавить отзыв посмотреть отзыв посмотреть отзыв

8 970,00 грн

Категория - лучшее предложение

Відправка тільки при наявності мінімальної передплати 10% від вартості, відправка Новою поштою на вантажне відділення або адресу. Післяплату та доставку "Новою Поштою" оплачує покупець (за тарифами НП)

можна замовити по вайбер  viber  067 509 82 36

Тип корпусу/монтажу: похилий/настінний;

Ширина: 60 см;

Управління: сенсорне;

Продуктивність (м3/год): 1450;

Швидкостей: 3;

Матеріал/колір: склокераміка/білий;

Периметральне втягування;

Підсвічування;

Максимальний рівень шуму (дБ): 42 (виведення через пластиковий короб);

Тип освітлення LED лампи: 2 шт (поворотні)
Тип фільтра Алюмінієвий (Вугільний фільтр опція)
особливості:
Блок захисту від перепаду струму, поворотний світлодіодний LED освітлення
Комплектація:
Витяжка, пульт управління, монтажний комплект, зворотний клапан, труба повітроводу, гарантійний талон, інструкція
Тип керування Пульт ДУ/Сенсорне
Оснащення:
Зі зворотним клапаном
З таймером
З турборежимом
Сенсор диму (автоувімкнення)

Виробництво: Німеччина;

Гарантія офіційна (12міс.)

Похила витяжка Luxor Alicante WH 1450 Intellect відноситься до престижу класу. Прилад є найкращою пропозицією на ринку за поєднанням ціна - якість - безпека. Завдяки красивому зовнішньому вигляду, потужному двигуну та системі безпеки "Intellect".

Дизайн витяжки включає скляну основу і прихований фільтр зі скляним декоративним екраном, через який витяжка периметрально втягує випаровування. І завдяки дизайну не видно ступеня забруднення фільтра чи витяжки. Тому витяжка буде завжди красивою, а завдяки склокераміці новою та чистою, так як скло легко миється будь-яким миючим засобом. Витяжка виготовлена ​​із склокераміки зі скошеними дизайнерськими краями. Відмінно вписується в інтер'єр, оскільки не має гострих кутів, але в той же час вони рівні, а саме скло витончено вигнуте хвилею. Сенсорне керування надає витяжці стильного вигляду і дозволяє керувати як основними, так і всіма додатковими можливостями пристрою. Крім того, сенсорна панель має рівну поверхню без виступів та легко очищаються від забруднень.

Потужність і турбіна німецька моделі Luxor Alicante WH 1450 Intellect при максимальних оборотах в режимі циркуляції всередині приміщення досягає 1200 м3, а при виведенні повітря у вентиляцію 1450 м3 - при рівні шуму двигуна в 42 Дб це досягнення цілої групи інженерів італійської фірми, яка спеціалізується виготовлення витяжок та кондиціонерів. Є спеціалізованою компанією у цій галузі.

Включити першу швидкість витяжки і отримати результат - зазвичай, все, що буде потрібно при приготуванні їжі. Витяжка на першій швидкості справлятиметься одразу з випарами від приготування. При цьому ресурс двигуна, в якому є запас потужності, працюватиме не в знос (якщо порівнювати з моделями меншої потужності), що продовжить ресурс витяжки на довгий час.

Якщо ви чекаєте на гостей або готуєтеся до свята і на плиті йде приготування на всіх конфорках - потрібно просто включити другу швидкість витяжки. Результат буде очевидним. Турбіна витяжки не залишить шансу випаровуванням потрапити на гарні меблі або зіпсувати вологою фасади. Весь запах і найголовніше, всі випари будуть виведені через витяжку в канал вентиляції моментально.

Максимальна третя швидкість включатиметься вкрай рідко. Тоді коли потрібно буде провітрити приміщення моментально.

Перевагою моделі є система "Intellect" - це інтелектуальна система безпеки, яка у більшості випадків використовується тоді, коли людину немає поряд біля плити. Система витяжки має два металеві датчики, які включають витяжку на провітрювання, якщо йде запах газу, будь-який інший запах від їжі, сигарет, диму або тепла. Також система "Intellect" може автоматично відключати витяжку після того, як перестала фіксувати в повітрі забруднення або надлишок тепла. Система витяжки "Intellect" є системою безпеки приміщення чи навіть усієї квартири, вдома від будь-якої непередбаченої ситуації. Витяжка з функцією "Intellect" - це потреба людини, яка думає про майбутнє.

Дистанційний пульт управління - включить витяжку на відстані, легко керує світлом витяжки та включає витяжку в режим безпеки "Intellect"

Світлодіодне освітлення LED для комфортної роботи біля плити витяжка Luxor Alicante WH 1450 Intellect оснащена поворотними лампами світлодіодного освітлення, які є найбільш просунутим різновидом сучасних світильників: вони видають яскраве біле світло природного спектру, не стомлює очі і не викликає подразнення, при цьому споживає в порівнянні з лампами розжарювання, кількість енергії (і навіть перевершують економічність «енергозберігаючі» люмінесцентні лампи). Світло, яке падатиме від витяжки безпосередньо на плиту, дуже допомагатиме готувати улюблені страви. Керувати напрямом світла зможе кожен, оскільки система LED поворотна.

Підсвічування сенсорного керування - витяжка оснащена підсвічуванням керування для зручної роботи у нічний час доби або ввечері вся панель керування буде з підсвічуванням гарного синього кольору.

Блок – реле безперебійного живлення. Абсолютно всі кухонні витяжки компанії Luxor, а також модель Luxor Alicante WH 1450 Intellect має вбудований модуль – реле вирівнювання струму. При стрибках напруги витяжка не зможе вийти з ладу, що дуже актуально в деяких регіонах України чи нових висотних будинках.

Завод виробник забезпечує виріб багатою комплектацією - такий як труба повітроводу, потужні кріплення для кріплення витяжки, схема установки на стіну для розмітки отворів кріплень, зворотний клапан повітроводу, пульт дистанційного керування.

Габарити (ВхШхГ) 1135 x 60 x 38 см
Габарити упаковки (ВхШхГ) 60 x 65 х 53 см
Вага 20 кг
Вага в упаковці 22 кг

отзывы отзывы (2)

на основе 2 отзывы - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5

витяжка просто супер!!

Суммарный Рейтинг: 0 1 2 3 4

Незвична повністю скляна витяжка білого кольору. Чутлива і легко керована панель управління, а також управління з пульта. Потужна, сила витягування такої витяжки здивувала, головне намагатися виводити ширшою трубою. Працює тихо. Дизайн та якість дуже сподобалися. Можу рекомендувати.


0 1 2 3 4
(5/5

Превзошла все мои ожидания.

Суммарный Рейтинг: 0 1 2 3 4

Вытяжка отлично вписалась в наш интерьер, полностью стеклянная, выглядит отлично. Моется легко, есть пульт, сенсорное управление, работает тихо, мощности хватает вполне. Покупкой доволен, цену оправдывает.


Сопутствующие товары