Luxor SH 68 Kup Genusswert + цільна чавунна решітка

1626

Новый товар

Тип нагрівальних елементів (конфорки) Hi-Light/Газові
Матеріал грат Чавун
Управління Поворотні перемикачі
Матеріал поверхні Склокераміка
Вид поверхні Класична
Приєднувальна потужність газу
3 кВт Eco кВт
Розміри ніші для вбудовування (ШХГ)
4х550 х 465 см
Габарити (ВхШхГ)
4 х 595 х 510 см

Подробнее

99 Товары

суммарный рейтинг суммарный рейтинг:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 отзывы

рейтинги просмотра
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  добавить отзыв посмотреть отзыв посмотреть отзыв

8 970,00 грн

Категория - лучшее предложение

Відправка тільки при наявності мінімальної передплати 10% від вартості, відправка Новою поштою на вантажне відділення або адресу. Післяплату та доставку "Новою Поштою" оплачує покупець (за тарифами НП)

можна замовити по вайбер  viber  067 509 82 36

Комбінована газово-електрична варильна поверхня Luxor SH 68 Kup Genusswert + цільна чавунна решітка - це плита, що поєднує в собі відразу 2 види нагріву газовий і електричний.

Газове нагрівання Для будь-яких ситуацій з подачею газу цю варильну плиту можна підключити від балону на скраплений газ, для цього потрібно перекрутити форсунки в конфорках дуже легко. У базовій комплектації йдуть форсунки під природний газ, тобто як завжди, який є у трубі будь-якої квартири чи будинку.

Електричне нагрівання підключення даної моделі дуже легко, у комплекті йде шнур з вилкою. Просто підключити до будь-якої розетки у квартирі і можна буде відразу приготувати будь-яку страву.

Використання даної моделі 3 варіанти

1. Дана комбінована плита легко може влаштуватись на кухню (врізати в стільницю) і у вас вдома на кухні буде 2 види нагріву. Якщо раптом поряд десь буде аварійне відключення газу ви зможете легко приготувати їжу на електричній зоні. Якщо допустимо не буде і світла, тобто не буде електроенергії, це означає, що Ви завжди зможете підключити газовий балон до шлангу і користуватися даною моделлю на зрідженому балоном газу. Можна купити невеликий балон і поставити десь у коморі на такий випадок.

2. Цю комбіновану модель можна легко використовувати і не врізаючи в стільницю або спочатку використовувати навіть без кухні. Завдяки ніжкам, які йдуть в комплекті, Ви зможете просто поставити плиту на стіл, підлогу, ящик або куди завгодно і користуватися даною моделлю підключивши її до електрики і газу не маючи кухні.

3. Дану модель комбінованої плити можна підключити навіть у лісі балону. Замінивши форсунки для балоного газу (допоможе менеджер при покупці)

Склокераміка - склокерамічний матеріал електричної зони - це легкий догляд за варильною плитою. На відміну від електричних млинців, які від перегріву можуть здутися або від вологи іржавіти - склокераміка це найнадійніший матеріал енергопередачі для посуду.

Газ контроль – система безпеки, у разі втрати вогню плита перекриє подачу газу. Пожежі або придушення газу неможливо.

Електрозапалювання - при натисканні газової ручки відбувається іскра, газова конфорка легко запалюється (якщо плита підключена до мережі для запалювання газової конфорки сірники не обов'язкові)

Індикація залишкового тепла - після приготування на електричній зонах конфорки і скло деякий час буде гарячим - це тепло можна використовувати для підтримки готової страви в теплому стані. Індикація залишкового тепла покаже активний індикатор у районі ручок. При охолодженні конфорки індикатор згасне.

Механічні ручки управління - надійне механічне управління даної моделі додасть впевненості будь-яким стрибкам напруги, які даної моделі ніяк не зможуть нашкодити. Ломатися тут нема чому.

Нержавіюча надійна основа – вся основа комбінованої моделі складається з міцної харчової нержавіючої сталі товщиною 2 міліметри. Усі кути завальцьовані (заокруглені)

Цілісна чавунна решітка - газова частина має цільну чавунну решітку, яка витримує до 50 кг вагу. Пересувати посуд можна не піднімаючи важких каструль – це дуже зручно у процесі приготування.

Надійна, використовується для будь-яких випадків та видів нагріву. З цими функціями та можливостями дана варильна плита прослужить Вам довгий час як на кухні так і на дачі або навіть у лісі.

12 місяців офіційної гарантії
виробництво Німеччина

сертифікована комбінована плита

Тип нагрівальних елементів (конфорки) Hi-Light/Газові
Кількість газових конфорок 2
Кількість електричних конфорок 2
Діаметр та потужність конфорок:
Газова передня права ближня конфорка 1.2 Квт, дальня газова права задня 1.8 Квт Електрична зона передня ліва діаметр 20 см / 2 Квт, ліва дальня задня діаметр 18 см / 1.5 Квт
Кількість грат 1
Функції:
Індикатор залишкового тепла
Дизайнерська колекція
Quality
Розташування панелі керування Фронтальне
Комплектація:
цільна чавунна решітка, варильна поверхня, конфорки 2 шт з кришками, ніжки для роботи на стільниці, шнур з вилкою, форсунки під балон опція (докупаються окремо) уточнити у менеджера
Приєднувальна потужність газу 3 кВт Eco кВт

Засіб Luxor Hausgeräte універсальний, 500 мл

Завдяки цьому високоякісному засобу для чищення ваша варильна панель засяє як нова. Воно видаляє залишки їжі, що пригоріли, і відполірує вашу склокерамічну, індукційну або скляну варильну панель- більше того, воно покриває поверхню панелі захисною плівкою, завдяки чому в майбутньому процес чищення не вимагатиме багато часу і зусиль. Засіб не містить абразивних речовин та не залишає подряпин.

відправка на вантажне відділення нової пошти чи адресна доставка покупцю - оскільки поверхні їдуть лише у дерев'яних каркасах, каркаси приймають лише вантажні відділення пошти.

отзывы отзывы (0)

на основе 0 отзывы - 0 1 2 3 4 0/5

Сопутствующие товары