Luxor PGE 640 SSD Cubo Italy Subuf Turbo, нержавіюча сталь + куточок для безпечного підключення у подарунок

1736

Новый товар

Матеріал поверхні Нержавіюча сталь
Вид поверхні Класична
Управління Поворотні перемикачі
Кількість конфорок 4
Кількість грат 2
Матеріал грат Чавун
Функції: газ-контроль;автозапалювання,турбоконфорка
Розміри ніші для вбудовування (ВхШхГ) 3 x 55.2 х 47 см
Вага 15,5 кг
Гарантія 12 місяців офіційної гарантії від виробника
Країна-виробник товару Німеччина

Подробнее

99 Товары

суммарный рейтинг суммарный рейтинг:

0 1 2 3 4
5,00/5 - 1 отзыв

рейтинги просмотра
0 1 2 3 4 1
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  добавить отзыв посмотреть отзыв посмотреть отзыв

5 390,00 грн

-600,00 грн

5 990,00 грн

Категория - лучшее предложение

Відправка тільки при наявності мінімальної передплати 10% від вартості, відправка Новою поштою на вантажне відділення або адресу. Післяплату та доставку "Новою Поштою" оплачує покупець (за тарифами НП)

можна замовити по вайбер  viber  067 509 82 36

Матеріал поверхні Нержавіюча сталь
Вид поверхні Класична
Управління Поворотні перемикачі
Дизайнерська колекція Practik
Кількість конфорок 4
Кількість грат 2
Матеріал грат Чавун
Тип електрозапалювання Автоматичний (в ручці)

Функції: газ-контроль; автозапалювання.

Діаметр та потужність конфорок:
Ліва передня: діаметром 13 см, потужністю 3800 Вт, Права передня: діаметром 5.5 см, потужністю 1000 Вт, Права задня: діаметром 7.5 см, потужністю 1750 Вт, Ліва задня: діаметром 7.5 см, потужністю 1750 Вт.

Особливості: Конфорка з потрійним рядом полум'я

Комплектація:
кріплення, стрічка ущільнювача герметизації, форсунки роботи від балону - опція (замовляються окремо - в наявності є), інструкція, куточок для підключення з ущільнювачем у подарунок.

Габарити та монтажні розміри
Розміри ніші для вбудовування (ВхШхГ) 3 x 55.2 х 47 см
Висота, см 4 х 60 х 51 см
Габарити упаковки (ВхШхГ) 16.5 х 65.5 x 57.5 см
Вага 15,5 кг
Вага в упаковці 17 кг

Тип використовуваного газу
Бутан/скраплений
Природний газ

Додаткові характеристики:
високоякісна нержавіюча сталь, повноцінні грати без провалів у районі конфорок.

Країна реєстрації бренду Німеччина
Гарантія 12 місяців офіційної гарантії від виробника
Країна-виробник товару Німеччина

Варильна плита моделі Luxor PGE 640 SSD Cubo Italy Subuf Turbo виготовлена з високоякісної нержавіючої сталі.

Модель має всі необхідні функції та системи безпеки.

Газорозподільна система "Subuf Italy" - вся газорозподільна система німецької варильної поверхні складається з італійської фурнітури SUBUF made in ITALY - лідер виробництва газових систем і комплектуючих у світі. Якість та довговічність італійських оригінальних комплектуючих SUBUF у німецьких газових поверхнях – це надійність у майбутньому та престиж кожного господаря таких приладів.

Електро - підпал - всі конфорки мають електро - підпал, і при натисканні на ручку спрацьовує іскра та запалює пальник.

Газ-контроль – система безпеки плити. У разі втрати вогню, коли кухаря немає біля плити і вогонь заливає вода, або гасить вогонь на конфорці вітер чи протяг - система перекриває подачу газу!

Турбо - конфорка - Плита має посилений пальник для швидкого приготування. Пальник з потрійним рядом полум'я. За бажання швидко закип'ятити воду в каструлі або швидше приготувати вечерю - вам потрібно просто повернути сильніше ручку і поставити посилений вогонь.

У кожне сопло на пальнику зайде газ у три ряди, вогонь як на багатті горітиме красивим синім кольором і ваша страва готуватиметься на очах моментально.

При цьому посилена WOG конфорка більше охоплюватиме теплом площину дна сковорідки або каструлі. Страва готуватиметься рівномірно.

Ручки плити Ручки плити виконані з чорного металу. При доторканні рукою дуже приємні на дотик.

Чавунні решітки - особлива гордість моделі Luxor PGE 640 SSD Cubo Italy Subuf Turbo - це неповторні дизайнерські чавунні решітки, які не дадуть посуду ковзати, які не дадуть деформуватися ґратами від нагріву або часу. Але й найголовніше, в районі самих конфорок іде повноцінне з'єднання для посуду. Ґрати варильної плити без провалів в районі пальника - це продумана інженерами Luxor перевага та ексклюзив.

Тепер на будь-яку конфорку можна ставити і розміщувати будь-який навіть маленький посуд, кав'ярні, турки і таке інше. Такий посуд ніколи не перекинеться на бік і не впаде, ємність не буде виливатися.

Завдяки повноцінним чавунним ґратам будь-який посуд буде стояти впевнено рівно - без додаткових підстав які можуть губитися і які потрібно докуповувати.

Виробник подбав про зручність та надійність - а це велика рідкість.

Унікальний дизайн підкреслить особливість плити та поєднає індивідуальність чорних чавунних ґрат.

Варильна плита впишеться в дизайн як з нержавіючою духовкою, так і чорною духовкою з нержавіючими елементами. Це найкращий та практичний вибір сучасної плити.

Wog підставка (купується окремо)

Додаткові грати-перехідники (в комплектацію не входять, можна купити за окрему плату), які дозволяють використовувати для приготування їжі WOK-посуд (посуд зі сферичним дном) або посуд великого діаметру.

Засіб Luxor Hausgeräte універсальний, 500 мл


Завдяки цьому високоякісному засобу для чищення ваша варильна панель засяє як нова. Воно видаляє залишки їжі, що пригоріли, і відполірує вашу склокерамічну, індукційну або скляну варильну панель- більше того, воно покриває поверхню панелі захисною плівкою, завдяки чому в майбутньому процес чищення не вимагатиме багато часу і зусиль. Засіб не містить абразивних речовин та не залишає подряпин.

відправка на вантажне відділення нової пошти чи адресна доставка покупцю - оскільки поверхні їдуть лише у дерев'яних каркасах, каркаси приймають лише вантажні відділення пошти.

* Офіційно сертифікована в Україні з безпеки використання та якості матеріалів. Підключення будь-якими газовими службами є офіційним.

отзывы отзывы (1)

на основе 1 отзыв - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5

Поверхня чудова

Суммарный Рейтинг: 0 1 2 3 4

Придбала поверхню. Поверхня газова, 4 конфорки, має турбо-конфорку, грати чавунні 2 шт (дуже зручно мити), готувати на ній зручно, не має провалів у решітці (посуд можна пересувати). Також є газ-контроль, електрозапалювання, має корито для збіглої рідини, ручки метал-не нагріваються, Підключили одразу як отримали, для підключення все є в комплектації. Дякую менеджеру за допомогу у виборі поверхні. Я дуже задоволена покупкою. Рекомендую.


Сопутствующие товары