Luxor Apollo Beste BG бежевий граніт + висувний ізлив з лійкою / перемикання під душ

1664

Новый товар

Вид монтажу   Урізний

Керування  Одноважільний

Тип виливу   Висувний/Поворотний

Габаріті (ВхГ)   35 х 23 см

Фільтрація води   До водопроводу

Колір  Бежевий/Граніт

Подробнее

100 Товары

суммарный рейтинг суммарный рейтинг:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 отзывы

рейтинги просмотра
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  добавить отзыв посмотреть отзыв посмотреть отзыв

3 670,00 грн

Категория - лучшее предложение

Відправка тільки при наявності мінімальної передплати 10% від вартості, відправка Новою поштою. Післяплату та доставку "Новою Поштою" оплачує покупець (за тарифами НП)

можна замовити по вайбер  viber  067 509 82 36

Вид монтажу   Урізний

Керування  Одноважільний

Тип виливу   Висувний/Поворотний

Габаріті (ВхГ)   35 х 23 см

Фільтрація води   До водопроводу

Комплект постачання

змішувач, бакелітовий конектор, вантажник зворотної тяги, кріпильний механізм, шланги підключення, кріпильний механізм, гарантійний талон, Bio упаковка

Колір  Бежевий/Граніт

Додаткові характеристики

Керамічний картридж, Бокове розташування важеля, Високий вилив, Область повороту виливу 360°, Дворежимна висувна лійка аератор/душовий струмінь, З автоматичним перемикачем

Матеріал   Латунь

Довжина виливу   25 см

Спосіб монтажу  На 1 отвір

Висота змішувача   35 см

Матеріал обробки   Граніт

Діаметр під'єднання шлангів  1/2"

Шланги під'єднання   Входять до комплекту постачання

Шланги   На різьбі

вага   2.1 кг

Країна-виробник товару  Німеччина

Країна реєстрації бренду  Німеччина

Гарантія  12 місяців офіційної гарантії від виробника

Внутрішня частина   У комплекті

Сантехніка німецького заводу виробника Luxor Hausgeräte є найкращими якісними виробами створеними у виробничому центрі Німеччини у місті Штутгарт.

Абсолютно всі моделі змішувачів створені з найнадійніших і найдорожчих комплектуючих. Вся сантехніка змішувачі Luxor Hausgeräte після ручного збирання тестуються на заводі спеціальним відділом технічного контролю.

Змішувач для кухні з підключенням до фільтру Luxor Apollo Beste BG бежевий граніт + висувний вилив з лійкою/перемикання на душ має систему перемикання лійки під струмінь або душ. Сам же вилив висувний, тепер можна помити посуд з усіх боків набагато легше або набрати воду далеко від миття не піднімаючи ємність.

Дизайнерський стиль Luxor Apollo Beste BG здивує любителів майстерного дизайну. Всі комплектуючі змішувачі оптекаемі, високий і поворотний практичний вилив.

Унікальний німецький дизайн, аератори води Westag Germany, легка установка з повною комплектацією та схемою, точна схожість із фірмовими мийками за кольором, високоякісне покриття граніту, кожен виріб тестується на заводі.

Перемикання душ/лійка – зручність у всьому. Перемикаючи аератор під струмінь можна точково помити продукт або набрати воду.

Як тільки переключаєтеся на великий душ - вода зможе легко охопити всю зону покриття і м'яким об'ємним напором ретельно помити посуд або фрукти.

Висувний вилив - Завдяки висувній лійці та висувному виливу - змішувач Apollo Beste відрізняється за практичністю. Тепер Ви не підніматимете відро або каструлі і в мийці набиратимете воду. Це можна зробити за допомогою висувного виливу. Після набору води - можна спокійно відпустити висувний вилив і він повернеться на своє місце завдяки вантажу, який спеціально відводить у вихідне положення лійку назад в кран.

А так само помити наприклад кавун в мийці можна ретельніше і так само завдяки висувному шлангу і виливу змішувача.

Змішувач, бакелітовий конектор, 3 шланги підведення води, кільця ущільнювачів + кріплення - система "Zuverlässigkeit", схема складання приладу, гарантійний талон

Матеріал покриття Lux Granit +++ (Prestige class) ідеально поєднуються з фірмовими мийками виробника, Поворотний вилив 360 °, Керамічний картридж "Abriebfest", Дизайн "Autorität"

виробник Німеччина

гарантія офіційна 12 місяців

термін експлуатації не обмежений

може вирушати на відділення пошти 15 і більше кг об'ємної ваги

отзывы отзывы (0)

на основе 0 отзывы - 0 1 2 3 4 0/5

Сопутствующие товары