Luxor Alicante 1450 Hilton BK LED + 2-е втягування випарів чорне скло

1669

Новый товар

Тип Декоративна
Колір чорний
Режим роботи Відведення повітря/рециркуляція
Продуктивність куб. м/год 1450
Діаметр повітроводу 15 см
Кількість/потужність моторів 1х320 Вт Вт
Кількість швидкостей 3
Тип освітлення LED 2 світлодіодних х 12 Вт
Тип фільтру жиропоглинаючий алюмінієвий (вугільний опція)

Подробнее

99 Товары

суммарный рейтинг суммарный рейтинг:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 отзывы

рейтинги просмотра
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  добавить отзыв посмотреть отзыв посмотреть отзыв

8 970,00 грн

Категория - лучшее предложение

Відправка тільки при наявності мінімальної передплати 10% від вартості, відправка Новою поштою на вантажне відділення або адресу. Післяплату та доставку "Новою Поштою" оплачує покупець (за тарифами НП)

можна замовити по вайбер  viber  067 509 82 36

Тип Декоративна
Колір чорний
Тип монтажу Пристінний
Режим роботи Відведення повітря/рециркуляція
Продуктивність куб. м/год 1450
Діаметр повітроводу 15 см
Кількість/потужність моторів 1х320 Вт Вт
Кількість швидкостей 3
Тип освітлення LED 2 світлодіодних х 12 Вт
Тип фільтру жиропоглинаючий алюмінієвий (вугільний опція)
особливості:
високошвидкісна турбіна, сучасний дисплей із відображенням поточного викиду повітря, повністю скляний фасад витяжки
Комплектація:
декоративний короб 2 шт, витяжка, шнур з вилкою, паспорт (інструкція), гарантійний талон, труба повітроводу.
Габарити (ВхШхГ) 1135 x 60 x 38 см
Габарити упаковки (ВхШхГ) 520 х 650 х 550 см
Вага 22 кг
Вага в упаковці 23 кг
Тип управління Сенсорне
Площа приміщення, що рекомендується, кв.м 40
Оснащення:
Індикатор заміни фільтра
З високотехнологічною турбіною
З дисплеєм
З нестандартним дизайном
З таймером
З турборежимом
Рівень шуму, дБ 42
Матеріал декору Скло
Додаткові характеристики:
індикація забруднення фільтра, підсвічування дисплея, візуалізація показників викиду повітря індивідуально на швидкості, подвійне втягування випарів, повністю скляний фасад
Країна реєстрації бренду Німеччина
Країна виробник Німеччина
Гарантія 12 місяців офіційної гарантії від виробника

Похила витяжка Luxor Alicante 1450 Hilton BK LED + 2 втягування випарів чорне скло відноситься до престижу класу. Прилад є найкращою пропозицією на ринку за поєднанням ціна - якість - безпека. Завдяки красивому зовнішньому вигляду, потужному двигуну із системою подвійного втягування (2 зони втягування).

Дизайн витяжки включає скляну основу і прихований фільтр зі скляним декоративним екраном, через який витяжка периметрально втягує випаровування. І завдяки дизайну не видно ступеня забруднення фільтра чи витяжки. Тому витяжка буде завжди красивою, а завдяки склокераміці новою та чистою, так як скло легко миється будь-яким миючим засобом. Витяжка виготовлена ​​із склокераміки. Чудово вписується в інтер'єр. Сенсорне керування надає витяжці стильного вигляду і дозволяє керувати як основними, так і всіма додатковими можливостями пристрою. Крім того, сенсорна панель має рівну поверхню без виступів та легко очищаються від забруднень.

Потужність і турбіна німецька моделі Luxor Alicante 1450 Hilton BK LED при максимальних оборотах в режимі циркуляції всередині приміщення досягає 1200 м3, а при виведенні повітря у вентиляцію 1450 м3 - при рівні шуму двигуна в 42 Дб це досягнення цілої групи інженерів німецького конструкторського бюро спеціалізується на побутової техніки та сантехніки для дому. Є спеціалізованим та професійним у даній галузі.

Включити першу швидкість витяжки і отримати результат - зазвичай, все, що буде потрібно при приготуванні їжі. Витяжка на першій швидкості справлятиметься одразу з випарами від приготування. При цьому ресурс двигуна, в якому є запас потужності, працюватиме не в знос (якщо порівнювати з моделями меншої потужності), що продовжить ресурс витяжки на довгий час.

Якщо ви чекаєте на гостей або готуєтеся до свята і на плиті йде приготування на всіх конфорках - потрібно просто включити другу швидкість витяжки. Результат буде очевидним. Турбіна витяжки не залишить шансу випаровуванням потрапити на гарні меблі або зіпсувати вологою фасади. Весь запах і найголовніше, всі випари будуть виведені через витяжку в канал вентиляції моментально.

Максимальна третя швидкість включатиметься вкрай рідко. Тоді коли потрібно буде провітрити приміщення моментально.

Перевагою моделі є система "подвійного втягування" - дана перевага витяжки забезпечить у 2 рази швидше витягування витяжкою та нейтралізація запахів з вашої кухні. Витягування витяжкою відразу біля плити – фільтр знаходиться під стінкою. Ця частина не дозволить осідати жиру на плитці або на шпалерах. Миттєво підніме та виведе запах із кухні. Той запах який зможе піднятися в приміщення або якщо раптом на кухні куритиме або буде інший запах - все це витягне фільтр під склом, який знаходиться посередині. Під самим овальним скляним люком фільтр і турбіна, що працює, зможуть затягнути і викинути залишкове випаровування і запах.

Світлодіодне освітлення LED- для комфортної роботи біля плити витяжка , У порівнянні з лампами розжарювання, кількість енергії (і навіть перевершують за економічністю «енергозберігаючі» люмінесцентні лампи). Світло, яке падатиме від витяжки безпосередньо на плиту, дуже допомагатиме готувати улюблені страви.

Підсвічування сенсорного керування - витяжка оснащена підсвічуванням керування для зручної роботи у нічний час доби або ввечері вся панель керування буде з підсвічуванням гарного синього кольору.

 

Блок – реле безперебійного живлення. Абсолютно всі кухонні витяжки компанії Luxor, а також модель Luxor Alicante 1450 Hilton BK LED має вбудований модуль – реле вирівнювання струму. При стрибках напруги витяжка не зможе вийти з ладу, що дуже актуально в деяких регіонах України чи нових висотних будинках.

Завод виробник забезпечує виріб багатою комплектацією - такий як труба повітроводу, потужні кріплення для кріплення витяжки, схема встановлення на стіну для розмітки отворів кріплень.

Виробник та розробка Німеччина

гарантія офіційна 12 місяців від виробника.

відправка тільки на вантажні відділення (об'ємна вага коробки вище 30 кг) відправка тільки на вантажні відділення нової пошти або адресна доставка адреса покупця
Київ є безкоштовний самовивіз

отзывы отзывы (0)

на основе 0 отзывы - 0 1 2 3 4 0/5

Сопутствующие товары