Luxor BF 25 White Glass Unique Navigator біла скляна фасадна рама + відкриття дверей від дотику до скла, білий

Новый товар

Тип З грилем
Колір білий
Спосіб встановлення Вбудована
Тип керування Сенсорне (електронне)
Потужність НВЧ 1450 Вт Вт
Розміри ніші для вбудовування (ВxШxГ), см
38 x 56.6 x 50 см

Подробнее

100 Товары

суммарный рейтинг суммарный рейтинг:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 отзывы

рейтинги просмотра
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  добавить отзыв посмотреть отзыв посмотреть отзыв

12 990,00 грн

Категория - лучшее предложение

Відправка тільки при наявності мінімальної передплати 10% від вартості, відправка Новою поштою на вантажне відділення або адресу. Післяплату та доставку "Новою Поштою" оплачує покупець (за тарифами НП)

можна замовити по вайбер  viber  067 509 82 36

Багатофункціональна мікрохвильова піч Luxor BF 25 White Glass Unique Navigator + відкриття дверей від дотику до скла - це найсучасніша та функціональна модель, яка поєднує в собі надійність та бездоганний дизайн.

Зовнішнє дизайнерське рішення моделі має фасад зі скла, фасад не має пластикових елементів або кнопок – це велика перевага. Догляд за скляним фасадом дуже простий та легкий. А відсутність пластмасових кнопок надає багатий інтер'єрний дизайн, який відразу оцінить будь-який ваш гість тільки з позитивною і гідною думкою про господаря цього виробу.

Усередині вся камера даної моделі складається з харчової нержавіючої сталі – це вважається преміальний рівень дорогої якісної речі. Нержавіюча сталь харчової категорії вищого класу ніколи не зможе виділяти ніяких речовин на відміну від мікрохвильових печей у яких усередині камера пофарбована фарбою, яку як тільки не називають і біо емаль, еко емаль. Але суть залишається одна - це дешеве покриття при нагріванні однозначно вироблятиме канцерогени, які потраплятимуть у їжу як мінімум через випаровування та нагрівання.

У моделі Luxor BF 25 White Glass Unique Navigator - внутрішня камера складається з харчової нержавіючої сталі - це найкраще та безпечне, екологічно чисте внутрішнє покриття, яке тільки існує. Продукти лежать на скляній таці, а навколо високоякісна нержавіюча сталь.

Відкриття дверей від легкого дотику - втілення сучасного стилю мікрохвильова піч відкриває двері тільки від одного вашого дотику до скла. Система "Unique technology" відкриття скляних дверей мікрохвильової печі від дотику - немає аналога.

Круглий скляний навігатор - управління мікрохвильовою піччю і установка всіх режимів і вибору потрібного нагріву, управління годинами. Це просто потрібно провести по круглому навігатору.

Основні режими:

* приготування в режимі мікрохвиль - 5 рівнів потужності мікрохвильової печі для приготування в таких режимах Ви зможете підібрати найкращий режим для кращого результату. Приготувати бутерброди або приготувати кашу, суп, харчо, борщ, печеню.

* приготування в режимі гриль - дана програма допоможе приготувати хрустку скоринку для приготування смаженої курки або "ципля тапака", приготувати смачну піцу.

* приготування в комбінованому режимі - ви зможете наприклад розморозити стейк, а потім мікрохвильова піч зможе відразу його засмажити. Підходить для напівфабрикатів або коли ви замаринуєте м'ясо і після розморожування його приготує мікрохвильова піч поки ви відпочиватимете.

* швидке приготування - можна швидко приготувати корисний сніданок або бутерброди з сиром та ковбаскою

* Розморожування за заданою вагою -легко розморозити м'ясо

* багатоступінчасте приготування - дана програма допоможе спочатку розморозити заздалегідь приготовлене замариноване м'ясо курки, потім ця програма після розморозки відразу приготує

* функція блокування

* функція авто приготування

та багато іншого, детальну інформацію та таблицю приготування ви легко зможете прочитати та побачити в інструкції до мікрохвильової печі
Вхідна потужність (піч) 1450 Вт
Вихідна потужність (піч) 900 Вт
Загальний об'єм 28 л
Корисний об'єм 25 л
Вхідна потужність (гриль) 1000 Вт
внутрішній розмір камери:
ширина 33 см
висота 21 см
глибина 36 см
діаметр поворотного столу 32 см
Виробник Німеччина
Гарантія: 12 місяців офіційної гарантії від виробника.
відправляється у дерев'яному каркасі тільки на вантажні відділення нової пошти або адресна доставка додому - за тарифами нової пошти чи перевізника

Тип З грилем
Колір білий
Об'єм, л 28
Спосіб встановлення Вбудована
Тип керування Сенсорне (електронне)
Сфера використання
Для бару
Для будинку
Професійні
Тип внутрішнього покриття
Нержавіюча сталь
Додатково
Антибактеріальне покриття
Антипригарне покриття
Швидкий старт
Дисплей
Очищення парою
Підсвічування
Видалення запахів
Діаметр поворотного столу 32 см
Кількість рівнів потужності 5

отзывы отзывы (0)

на основе 0 отзывы - 0 1 2 3 4 0/5

Сопутствующие товары