Luxor Apollo Beste BL

Новый товар

Колір чорний;
Глибина струменя (мм): 220;
Висота струменя (мм): 233;
Висота змішувача (мм): 350;
Покриття: граніт;
Підведення води: гнучкий;
Тип монтажу: настільний (горизонтальний);
Запірний клапан: керамічний;
Кут повороту виливу (°): 360;
Висувний вилив;
Можливість перемикання натиску 2 види;
Тип змішувача: одноважільний (джойстик);
Країна походження бренду: Німеччина;

Подробнее

68 Товары

суммарный рейтинг суммарный рейтинг:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 отзывы

рейтинги просмотра
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  добавить отзыв посмотреть отзыв посмотреть отзыв

3 670,00 грн

Категория - лучшее предложение

Відправка тільки при наявності мінімальної передплати 10% від вартості, відправка Новою поштою. Післяплату та доставку "Новою Поштою" оплачує покупець (за тарифами НП)

можна замовити по вайбер  viber  067 509 82 36

Колір чорний;
Матеріал латунь
Глибина струменя (мм): 220;
Висота струменя (мм): 233;
Висота змішувача (мм): 350;
Покриття: граніт;
Підведення води: гнучкий;
Тип монтажу: настільний (горизонтальний);
Форма виливу: класична;
Запірний клапан: керамічний;
Кут повороту виливу (°): 360;
Висувний вилив;
Можливість перемикання натиску 2 види;
Тип змішувача: одноважільний (джойстик);
Дизайн: дугоподібний;
Призначення: для кухні;
Країна походження бренду: Німеччина;

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Вид монтажу Врізний, На мийку
Вид змішувача Одноважільний
Тип виливу Поворотний, З висувним виливом
Довжина виливу 22 см
Підключення До водопроводу

Особливості: Висувний вилив, подвійне перемикання лійки води на душ, серія Praktisch практичний, високоякісне покриття під гранітні мийки, повна комплектація, легка стандартна установка.

Комплектація: Змішувач, вантажівка-натягувач, чорний, високоміцний висувний шланг лійки, шланги підведення води, кріпильний фітинг з ущільнювачами та гайкою, інструкція з монтажу, гарантійний талон.

Додаткові характеристики: Дизайнерська форма, Керамічний картридж "Abriebfest", Матеріал покриття Lux Granit +++ (Prestige class) поєднуються з фірмовими мийками, Поворотний вилив 360 °, протестований відділом технічного контролю, високоякісні комплектуючі.

Країна-виробник товару Німеччина
Країна реєстрації бренду Німеччина
Гарантія 12 місяців офіційної гарантії від виробника

Сантехніка німецького заводу виробника Luxor Hausgeräte є найкращими якісними виробами створеними у виробничому центрі Німеччини у місті Штутгарт.

Абсолютно всі моделі змішувачів створені з найнадійніших і найдорожчих комплектуючих. Вся сантехніка змішувачі Luxor Hausgeräte після ручного збирання тестуються на заводі спеціальним відділом технічного контролю.

Змішувач для кухні з підключенням до фільтра Luxor Apollo Beste BL чорний граніт + висувний вилив з лійкою/перемикання на душ має систему перемикання лійки під струмінь або душ. Сам же вилив висувний, тепер можна помити посуд з усіх боків набагато легше або набрати воду далеко від миття не піднімаючи ємність.

Дизайнерський стиль Luxor Apollo Beste BK здивує любителів майстерного дизайну. Всі комплектуючі змішувачі оптекаемі, високий і поворотний практичний вилив.

Унікальний німецький дизайн, аератори води Westag Germany, легка установка з повною комплектацією та схемою, точна схожість із фірмовими мийками за кольором, високоякісне покриття граніту, кожен виріб тестується на заводі.

Перемикання душ/лійка – зручність у всьому. Перемикаючи аератор під струмінь можна точково помити продукт або набрати воду.

Як тільки переключаєтеся на великий душ - вода зможе легко охопити всю зону покриття і м'яким об'ємним напором ретельно помити посуд або фрукти.

Висувний вилив - Завдяки висувній лійці та висувному виливу - змішувач Apollo Beste відрізняється за практичністю. Тепер Ви не підніматимете відро або каструлі і в мийці набиратимете воду. Це можна зробити за допомогою висувного виливу. Після набору води - можна спокійно відпустити висувний вилив і він повернеться на своє місце завдяки вантажу, який спеціально відводить у вихідне положення лійку назад в кран.

А так само помити наприклад кавун в мийці можна ретельніше і так само завдяки висувному шлангу і виливу змішувача.

Змішувач, бакелітовий конектор, 3 шланги підведення води, кільця ущільнювачів + кріплення - система "Zuverlässigkeit", схема складання приладу, гарантійний талон

Матеріал покриття Lux Granit +++ (Prestige class) ідеально поєднуються з фірмовими мийками виробника, Поворотний вилив 360 °, Керамічний картридж "Abriebfest", Дизайн "Autorität"
виробник Німеччина
гарантія офіційна 12 місяців
термін експлуатації не обмежений
може вирушати на відділення пошти 15 і більше кг об'ємної ваги

отзывы отзывы (0)

на основе 0 отзывы - 0 1 2 3 4 0/5