Luxor Maienblute BG 78 x 50 + сифон, переповнення, горловина в комплекті

1708

Новый товар

Колір бежевий
Форма Прямокутна
Кількість чаш 1 основна
У комплекті Сифон
Матеріал Граніт
Вага 19 кг
Габарити (ШхГхВ) / Діаметр миття 78х50х20 см
Габарити чаші (ШхГхВ) 485 x 420 x 200 см
Країна-виробник товару Німеччина
1 рік від виробника

Подробнее

100 Товары

суммарный рейтинг суммарный рейтинг:

0 1 2 3 4
5,00/5 - 1 отзыв

рейтинги просмотра
0 1 2 3 4 1
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  добавить отзыв посмотреть отзыв посмотреть отзыв

4 370,00 грн

Категория - лучшее предложение

Відправка тільки при наявності мінімальної передплати 10% від вартості, відправка Новою поштою на вантажне відділення або адресу. Післяплату та доставку "Новою Поштою" оплачує покупець (за тарифами НП)

можна замовити по вайбер  viber  067 509 82 36

Колір бежевий
Форма Прямокутна
Кількість чаш 1 основна
У комплекті Сифон
Матеріал Граніт
Вага 19 кг
Комплектація:
Сифон, перелив, горловина, зливна арматура, гарантійний талон (отвір під змішувач робиться за погодженням).

Додаткові характеристики:
дизайнерський втоплений мокрий робочий стіл (крило), високоякісний граніт бежевий (без барвників).

Габарити (ШхГхВ) / Діаметр миття 78х50х20 см
Габарити чаші (ШхГхВ) 485 x 420 x 200 см
Країна-виробник товару Німеччина
Країна реєстрації бренду Німеччина

Гарантія 1 рік від виробника

Гранітна кухонна мийка Luxor Maienblute BG 78 x 50 бежевий граніт створена з натурального граніту, склад якого близько 90% гранітної крихти і приблизно 10% форма - містить харчового композиту (сполучний матеріал), який запікається в спеціальних печах при високих температур. Виготовлення мийок Luxor та спеціальна технологія у більшому співвідношенні це ручна робота кожної моделі. Спеціальний процес виготовлення кожного миття це високотехнологічний процес та досвід кожного з численних інженерів та робітників заводу.

Природний камінь мийок Luxor – це матеріал, який абсолютно позбавлений недоліків завдяки інноваційним технологіям. Складається з каменю граніту, мармурової та кварцової крихти. Твердість і щільність мийок за шкалою Мооса становить 7 балів так як немає порожнеч як у звичайному камені, наприклад, граніт. У той час, як твердість каменю натурального граніту становить 6 балів за шкалою Мооса.

При виробництві як домінуючий матеріал використовують натуральний граніт, мармур і кварц, який дроблять у крихту, промивають, висушують і сортують за фракціями різних розмірів на заводі Luxor. Для отримання певної колірної гами та текстури поверхні кам'яна крихта в певних пропорціях перемішується між собою. В отриманий склад додаються композитні матеріали, що виступають у ролі сполучної речовини. Отриманий матеріал виглядає як природний камінь, проте при цьому він позбавлений недоліків щільності та твердості в порівнянні з натуральним каменем даних характеристик.

Гранітні мийки Luxor не мають аналога за якістю, висока технологія їх виготовлення не може і не повторюватиме жодного виробника схожих мийок. Товщина, якість матеріалу, обробка – це основа високого та екологічно чистого виробництва кухонних майок Prestige class

Усі кухонні мийки комплектуються спеціальною зливною арматурою – сифон, перелив, горловина. Мало того, кожна горловина мийки створена для паза фірмового подрібнювача харчових відходів Luxor моделі Galaxy Helfer M 83 Pro (утилізатор мікробів та харчового сміття, запаху на кухні), який можна докупити як одразу так і згодом і відкрутивши горловину самому встановити під мийку дуже легко замкнути металевий круглий замок.

До кожного миття можна вибрати вишукані, оригінальні змішувачі Luxor. Кухонні змішувачі для мийок Luxor мають різну форму та однаковий колір до кожного миття.

отзывы отзывы (1)

на основе 1 отзыв - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5

Комплект просто відмінний

Суммарный Рейтинг: 0 1 2 3 4

Купила мийку бежевого кольору, також індукційну поверхню, духовку та витяжку. Немає шуму від води, зручна в експлуатації. Посуд міститься у чаші зручно. Мокрий робочий стіл без западин, трохи нахилений у чашу. При попаданні води на мокрий робочий стіл мийки вода стікає в чашу сама. У комплекті до мийки повний пакет із комплектацією. Все можна легко зібрати самому.Практична мийка з великою чашею та крилом. Дизайн та якість на найвищому рівні. Дуже задоволена покупкою. Комплект просто відмінний. Рекомендую.


Сопутствующие товары