Luxor Augenblick 90 х 90 кут трапеція + сифон, перелив, горловина в комплекті, бежевий

Новый товар

Колір бежевий
Кухонна кутова гранітна мийка
Матеріал Граніт
Тип установки Врізна
Габарити (ШхГхВ) / Діаметр миття
1060х575х195 см
Сифон Є
Виробник Німеччина, місто Штутгарт
Гарантія виробника 12 місяців

Подробнее

100 Товары

суммарный рейтинг суммарный рейтинг:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 отзывы

рейтинги просмотра
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  добавить отзыв посмотреть отзыв посмотреть отзыв

4 670,00 грн

Категория - лучшее предложение

Гранітна кухонна мийка Luxor Augenblick 90 х 90 кут трапеція створена з натурального граніту, склад якого близько 90 % гранітної крихти і приблизно 10 % форма - містить харчового композиту (сполучний матеріал), який запікається в спеціальних печах при високих температурних режимах. Виготовлення мийок Luxor та спеціальна технологія у більшому співвідношенні це ручна робота кожної моделі. Спеціальний процес виготовлення кожного миття це високотехнологічний процес та досвід кожного з численних інженерів та робітників заводу.

Природний камінь мийок Luxor – це матеріал, який абсолютно позбавлений недоліків завдяки інноваційним технологіям. Складається з каменю граніту, мармурової та кварцової крихти. Твердість і щільність мийок за шкалою Мооса становить 7 балів так як немає порожнеч як у звичайному камені, наприклад, граніт. У той час, як твердість каменю натурального граніту становить 6 балів за шкалою Мооса.

При виробництві як домінуючий матеріал використовують натуральний граніт, мармур і кварц, який дроблять у крихту, промивають, висушують і сортують за фракціями різних розмірів на заводі Luxor. Для отримання певної колірної гами та текстури поверхні кам'яна крихта в певних пропорціях перемішується між собою. В отриманий склад додаються композитні матеріали, що виступають у ролі сполучної речовини. Отриманий матеріал виглядає як природний камінь, проте при цьому він позбавлений недоліків щільності та твердості в порівнянні з натуральним каменем даних характеристик.

Гранітні мийки Luxor не мають аналога за якістю, висока технологія їх виготовлення не може і не повторюватиме жодного виробника схожих мийок. Товщина, якість матеріалу, обробка це основа високого та екологічно чистого виробництва кухонних мийок.

Миття може бути як правостороннім так і лівостороннім. Робиться отвір під змішувач з будь-якої сторони (застерігається індивідуально)

Усі кухонні мийки комплектуються спеціальною зливною арматурою – сифон, перелив, горловина. Мало того, кожна горловина мийки створена для паза фірмового подрібнювача харчових відходів Luxor моделі Galaxy Helfer M 83 Pro (утилізатор мікробів та харчового сміття, запаху на кухні), який можна докупити як одразу так і згодом і відкрутивши горловину самому встановити під мийку дуже легко замкнути металевий круглий замок.

До кожного миття можна вибрати вишукані, оригінальні змішувачі Luxor. Кухонні змішувачі для мийок Luxor мають різну форму та однаковий колір до кожного миття.

відправка новою поштою тільки у дерев'яному каркасі - потрібно вибирати вантажне відділення або адресну доставку (відділення до 30 кг не підходять)

гарантія 12 місяців офіційна від виробника
виробник Німеччина

Колір бежевий
У комплекті Сифон
Матеріал Граніт
Тип установки Врізна
Вага 22 кг
Комплектація:
мийка, сифон, перелив, горловини на 2 чаші
Габарити (ШхГхВ) / Діаметр мийки 1060х575х195 см
Габарити чаші (ШхГхВ) 335x415x195 (основна) 310x190x140 (дод.) см
Кількість чаш 1 основна + 1 додаткова
Сифон Є
Форма Кутова

отзывы отзывы (0)

на основе 0 отзывы - 0 1 2 3 4 0/5

Сопутствующие товары