Luxor GI 67 FP S BL SS Wog Booster Stop and Go + цільна решітка, чорна склокераміка, чорний

1757

Новый товар

Виробник Luxor Hausgeräte
Колір чорний
Слайдер управління Прямий
Тип нагрівальних елементів (конфорки) Індукційні/Газові
Матеріал поверхні Склокераміка
Розташування панелі керування Фронтальне
Кількість решіток 1
Матеріал решіток Чавун
Загальна кількість конфорок 4
Розміри ніші для вбудовування (ШхГ) 56 х 49 см
Вес 13 кг
Гарантія 12 місяців офіційної гарантії від виробника
Країна-виробник товару Німеччина

Подробнее

100 Товары

суммарный рейтинг суммарный рейтинг:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 отзывы

рейтинги просмотра
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  добавить отзыв посмотреть отзыв посмотреть отзыв

13 970,00 грн

Категория - лучшее предложение

Відправка тільки при наявності мінімальної передплати 10% від вартості, відправка Новою поштою на вантажне відділення або адресу. Післяплату та доставку "Новою Поштою" оплачує покупець (за тарифами НП)

можна замовити по вайбер  viber  067 509 82 36

Виробник Luxor Hausgeräte
Колір чорний
Слайдер управління Прямий
Тип нагрівальних елементів (конфорки) Індукційні/Газові
Матеріал поверхні Склокераміка
Дизайнерська колекція Exclusive
Розташування панелі керування Фронтальне
Кількість решіток 1
Матеріал решіток Чавун
Загальна кількість конфорок 4
Кількість газових конфорок 2
Кількість електричних конфорок 2

Діаметр і потужність конфорок:
Передня ліва: індукційна,16 см потужністю 1,8/2.5 кВт Boost, Передня права: газова, 7 см, потужність 1.9 кВт, Задня ліва: індукційна, діаметром 18 см, max.потужністю 2.3/3.5 кВт Boost, Задня права: газова , Діаметром 10 см, потужністю 2.7 кВт.

Функції:
Індикатор залишкового тепла
Захист від дітей
Звуковий сигнал

Особливості:
Autofocus, система безпеки від переливу, управління "Indigo slide", Booster всіх індукційних зон, таймер вимкнення незалежно будь-якої конфорки, звуковий сигнал, вихровий борт безпеки від згасання "Sicherheit", шнур 1.1 м, функція пам'яті Stop and Go.

Комплектація:
ущільнювач, кріплення, інструкція, гарантійний талон, чавунна підставка WOK-опція докуповується окремо (форсунки під балонний газ, куточок опція).

Приєднувальна потужність газу 4.6 кВт Eco кВт

Інформація для з'єднання
Можливість під'єднання до мережі
220 В
240 В
Габарити та монтажні розміри
Розміри ніші для вбудовування (ШхГ) 56 х 49 см
Висота, см 5.5 х 59 х 52 см
Габарити упаковки (ВхШхГ) 18 х 70 х 64 см
Вес 13 кг
Вес в упаковці 14 кг.

Тип використовуваного газу:
Бутан/зріджень
Природний газ

Країна реєстрації бренду Німеччина
Гарантія 12 місяців офіційної гарантії від виробника
Країна-виробник товару Німеччина

Комбінована, індукційно-газова варильна поверхня - Luxor GI 67 FP S BL Wog Booster Stop and Go- є кращим, функціональним приладом для кухні. В першу чергу поєднуючи в собі швидкий та точний індукційний нагрів, а також газовий нагрів з газ-контролем та електророзпалом.

Управління "Slide Pro" - слайдерна технологія управління від дотику до панелі регулювання сприяє точної та легкої температурної градації всіх режимів нагріву, а найголовніше зменшення ривків импульсу при кипінні.

Більше задоволення від швидкого приготування і менше витрат часу кухареві можливе лише з плавним високоточним регулюванням "Slide Pro", що давно замінило звичайні сенсорні кнопки так зване "тичкове управління".

"Slide Pro" управління комбінованої плити не має аналогів у світі.

"Booster system" - система бустера в індукційній плиті - це зручність швидкого приготування. Тобто, коли потрібно швидко закип'ятити великий об'єм води, можна активувати режим Booster - на індикаторі з'явиться "P" - Power. Це означає, що вода закипити за лічені секунди.

Таймер вимкнення - не тільки відключити електричні зони нагріву, а й видати звуковий сигнал.

Індикація залишкового тепла - покаже залишкове тепло електричної зони, на якій можна залишити готову страву для підтримання у теплому стані, коли гості на підході.

Цілісна чавунна решітка - зручно переміщати посуд із газової частини не піднімаючи ємності.

Газ контроль - система безпеки, яка перекриє подачу газу у разі затоки вогню водою.

Електропідпал - підпал газу без сірників, потрібно натиснути на ручку і пройде іскра.

Підставка Wog - кругла підставка на газову частину плити, яку можна купити окремо, допомагає економити газ та готувати страву на повільному вогні - рис, каші, плов, борщ та багато іншого.

Блокування плити "замок від дітей" - блокування індукційної зони від дітей, або від випадкового натискання.

Система безпеки від переливу функція "Geborgenheit" - це безпека людини від неуважних випадків. Якщо з каструлі буде переливання рідини, а нікого на кухні не буде - далеко рідина не витече. Якщо рідина потрапляє на електричну панель управління плита відразу відключається.

Вихровий борт безпеки від затухання газової частини "Sicherheit" - При роботі індукційної частини плити працюють так звані "кулери" в народі називаються вентилятори, вони охолоджують систему індукції - це особливість роботи всіх індукційних плит. А отже, повітря подається під склом самої поверхні, та просто гасити вогонь на газовій частині більшості плит виробників, які можуть бути схожими на модель GI 67.

Але німецька модель Luxor GI 67 FP S BL SS Wog Booster Stop and Go має систему "Sicherheit" - це функція Вихровий борт безпеки від затухання газової частини.

Система забезпечує циркуляцію повітря для охолодження електричної індукційної зони та зони горіння газу. Завдяки якому функція "Sicherheit" попереджує та не дає змоги загасання газу та вогню на газовій частині при одночасної роботі індукції та обертів кулерів охолодження.

Функція пам'яті Stop and Go - на деяку годину може запам'ятати процес приготування та час приготування. На той випадок, коли кухар захоче відійти від плити по раптовій справі. Та коли кухар повернеться на кухню він може натиснути ту саму клавішу функції та всі задані параметри на кожній конфорці знову одним жотиком функція відновити. Кухар зможе особисто проконтролювати процес приготування. Тобто не потрібно запам'ятовувати скільки на той момент доварити картопля залищалось чи скільки сасу залишалося варитись супу наприклад. Все це зробить програма Stop and Go.

Похвалитися такими можливостями не зможуть інші виробники.

Якість плит моделей Luxor забезпечується найдорожчими комплектуючими, які здатні працювати рекордний строк часу. Усі плити тестуються вручну на німецькому заводі та проходять дуже багато стадій перевірки перед упакуванням.

Габарити та монтажні розміри
Габарити упаковки 18 x 70 x 64 см вага 12,5 кг
виробник Germany Німеччина

Офіційна гарантія від виробника та перевірка вами 1 рік або 12 місяців

відправляється замовлення в дерев'яному каркасі тільки на вантажні відділення нової пошти або адресна доставка замовнику

Оформивши замовлення через кошик продавець надасть всю інформацію та відповість на всі питання

Прилад офіційно сертифікований в тому числі в Україні з питань безпеки та надійності - аналогів по ціні та якості, функціональності не існує.

Засіб Luxor Hausgeräte універсальний, 500 мл

Завдяки цьому високоякісному засобу для чищення ваша варильна панель засяє як нова. Воно видаляє залишки їжі, що пригоріли, і відполірує вашу склокерамічну, індукційну або скляну варильну панель- більше того, воно покриває поверхню панелі захисною плівкою, завдяки чому в майбутньому процес чищення не вимагатиме багато часу і зусиль. Засіб не містить абразивних речовин та не залишає подряпин.

отзывы отзывы (0)

на основе 0 отзывы - 0 1 2 3 4 0/5

Сопутствующие товары