Luxor Jet F 60 WH 1450 LED Mechanic + надійне механічне керування, білий

1670

Новый товар

Тип Вбудована
Колір Білий
Тип монтажу у шафу
Тип керування Кнопкове, механічне
Режим роботи Відведення повітря/рециркуляція

Матеріал декору Емаль/Нержавіюча сталь
Країна реєстрації бренду Німеччина
Країна виробник Німеччина
Гарантія 12 місяців офіційної гарантії від виробника

Подробнее

97 Товары

суммарный рейтинг суммарный рейтинг:

0 1 2 3 4
2,00/5 - 1 отзыв

рейтинги просмотра
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 1
0 0 1 2 3 0

  добавить отзыв посмотреть отзыв посмотреть отзыв

5 290,00 грн

Категория - лучшее предложение

Відправка тільки при наявності мінімальної передплати 10% від вартості, відправка Новою поштою на вантажне відділення або адресу. Післяплату та доставку "Новою Поштою" оплачує покупець (за тарифами НП)

можна замовити по вайбер  viber  067 509 82 36

Тип Вбудована
Колір Білий
Матеріал декору Емаль/Нержавіюча сталь
Тип монтажу у шафу
Тип керування Кнопкове, механічне
Режим роботи Відведення повітря/рециркуляція
Продуктивність, куб. м/рік 1450
Діаметр повітряпроводу 15 см
Кількість/потужність моторів 1х320 Вт
Кількість швидкостей 3
Тип освітлення LED 2 світлодіодних х 12 Вт
Тип фільтру жиропоглинаючий алюмінієвий (вугільний опція)
Особливості надійне механічне керування
Комплект постачання:
витяжка, зворотний клапан, шнур з вилкою, паспорт (інструкція), гарантійний талон, труба димаря
Габаріті (ВхШхГ) 249 x 521 x 291 см
Габарити упаковки (ВхШхГ) 355 x 570 x 390 см
Вес 8 кг
Вага в упаковці 8.8 кг
Рекомендована площа приміщення, кв.м.   40
Оснащення:
З високотехнологічною турбіною
З турборежимом
Зі зворотним клапаном
Рівень шуму, дБ 42
Країна реєстрації бренду Німеччина
Країна виробник Німеччина
Гарантія 12 місяців офіційної гарантії від виробника

Німецька компанія Luxor Hausgeräte випустила серію витяжок, що повністю вбудовуються, на механічному надійному управлінні серії Jet 60 см 1450 м3 всього 42 Дб. Вважається найкращою витяжкою у своєму класі. Має сучасне освітлення LED прямокутного типу. Зараз про все це докладніше.

Luxor Jet F 60 WH 1450 LED Mechanic - найкраща чорна, повністю інтегрована витяжка, яка вбудовується в тумбу 60 см. має потужну і тиху турбіну. Освітлення прямокутний Led, а також надійне, механічне керування.

Понад потужна та тиха турбіна розробка Ansoldo Energy - спеціальна розробка заводу, встановлення потужної та тихої турбіни 1450 м3 всього 42 Дб. Розроблена до роботи витяжки над знос. Запас потужності забезпечить тривалу роботу. Усі вузли встановлені із запасом потужності на довгий час. Користувачеві не доведеться або дуже рідко доведеться включати максимальну швидкість. Тим самим витяжка не працюватиме в знос, не так нагріватиметься котушка двигуна і тим самим запас потужності допоможе продовжити максимально на довго всі ресурси витяжки. (за середніми прорахунками заводу це близько 50 років і більше).

Світлодіодні LED освітлення - прямокутні LED встановлені на витяжку це сучасний спектр подачі світла. Лампочка не нагрівається, але при цьому видає яскраве біле світло природного світла, не дратує зір. При цьому споживають рекордно низьке споживання електроенергії в порівнянні зі звичайними лампами освітлення.

Надійне механічне керування - керування витяжкою механічного типу - це простий і надійний механізм, який пропрацює дуже довго. Плюс ще в тому, що йому не загрожує стрибки напруги і управляти тобто натиснути і запустити прилад або вимкнути може будь-яка людина навіть дитина.

Зворотний клапан – знаходиться на самій витяжці зворотний клапан. Крила зворотного клапана будуть відкриватися тільки коли витяжка буде працювати і виходитиме тільки ваше повітря з випарами від приготування. Коли витяжка не буде працювати спеціальні крила на клапані будуть утримувати повітря, яке може проникнути до вас додому. Тобто нічиє повітря потрапити до вас у квартиру не зможе. Є системою безпеки витяжки.

Гофро-труба – у комплектації входить труба повітроводу. (Звичайно краще поставити пластикову трубу) Але в комплекті входить гофро труба. Це допоможе відразу вивести витяжку трубою у вентиляцію і користуватися витяжкою отримуючи приплив чистого повітря.

Легке надійне кріплення – встановлення витяжки не займає багато часу. Достатньо в ДСП зробити виріз 490/265 і закріпити прилад кпепежами, які йдуть в комплекті.

Виробник Німеччина

Засіб Luxor Hausgeräte універсальний, 500 мл

Завдяки цьому високоякісному засобу для чищення ваша варильна панель,витяжка, духова шафа засяє як нова. Воно видаляє залишки їжі, що пригоріли, і відполірує вашу склокерамічну, індукційну або скляну варильну панель- більше того, воно покриває поверхню панелі захисною плівкою, завдяки чому в майбутньому процес чищення не вимагатиме багато часу і зусиль. Засіб не містить абразивних речовин та не залишає подряпин.

отзывы отзывы (1)

на основе 1 отзыв - 0 1 2 3 4 2,00/5
0 1 2 3 4
(2/5

дуже шкода!

Суммарный Рейтинг: 0 1 2 3 4

Ми придбали побутову техніку в магазині NOVO та розпакували її при отриманні. Спочатку ми обмежилися перевіркою загального вигляду на наявності видимих пошкоджень. Проте, сьогодні, під час повного розпакування, ми виявили, що деякі елементи мають серйозні дефекти.

Зокрема, на мікрохвильовій печі виявився відсутнім один болт, що впливає на її безпеку та функціональність. Також, решітка-фільтр на витяжці не встановлена належним чином і відстає від контура, що може становити загрозу при користуванні.

Розумію, що з моменту покупки пройшло більше трьох місяців, але як магазин, який продав цю техніку, ми сподівалися на підтримку та вирішення цих проблем.

Замість цього, отримали неякісні поради та пропозицію придбати фільтр-решітку для витяжки, що викликає обурення та недовольство з нашого боку.

Були б вдячні за негайну реакцію на цей випадок та швидке вирішення зазначених проблем для забезпечення безпеки та якості використання цих продуктів. Але що маємо те й маємо!


Сопутствующие товары